Servicii – Ideo Wedding

Alaturi

Servicii

Ideo Wedding

 

Credem ca misiunea noastra este sa va oferim liniste si siguranta, incredere deplina ca nunta va fi asa cum ati visat, idei si sugestii valoroase pentru detaliile importante ale petrecerii. De aceea, cu experienta, daruire si grija minutioasa, facem tot ce e necesar pentru ca dorintele voastre sa se implineasca.

 

Creativi

Eleganta

Pentru eleganta, nota inedita si farmecul amenajarii, am ales cu atentie mobilier, decoratiuni, piese de vesela si accesorii de masa din cele mai prestigioase colectii, pentru cele mai exigente preferinte.

servicii-decoratiuni

 

nunti-servicii-sanatate

Sanatate

Meniuri

Meniurile de nunta Ideo sunt special gandite sa incante gustul si ochiul deopotriva. Pentru ca mancarea oferita la nunta voastra sa fie perfecta, am creat conceptul inovator savoare-sanatate-surpriza, dupa care realizam reteta si arhitectura preparatelor cu care sa va rasfatati musafirii. Folosim ingrediente de cea mai buna calitate si le punem in valoare cu atentie, creativitate si un strop de magie.

 

Multumire

Atentie

In plus, ne dorim ca mirii Ideo sa se bucure pe deplin de nunta lor: sa danseze, sa isi intretina oaspetii, sa se distreze. Ne dorim ca la final sa zambiti fericiti si sa regretati ca nunta s-a terminat. Pentru aceasta, avem grija sa asiguram cele mai bune servicii pe durata petrecerii, oferind atentie speciala fiecarui mesean in parte si un raspuns pe masura pentru cerintele sau nevoile sale.

servicii-multumire

Cu un chef-bucatar pasionat, creativ si exigent, cu un personal de servire pregatit ireprosabil si cu o mare experienta in organizarea de evenimente speciale, echipa Ideo este gata sa va indeplineasca orice dorinta. Iar pentru cerintele speciale ale nuntii (servicii foto-video, muzica, decoratiuni, momente speciale), aveti la dispozitie o intreaga lista de colaboratori fideli, alaturi de care se pot croi cu incredere planuri oricat de indraznete.

Solicita o Intalnire

Solicita o Intalnire

Nume, prenume

Adresa de email

Nr. telefon

Data nuntii

Numar persoane

Ziua si ora propuse pentru intalnire

×