Mirii Ideo – Ideo Wedding

Zambet

Mirii Ideo

Mirii nostri ne cuceresc mereu prin farmecul, frumusetea si emotia lor.
Atunci cand zambesc multumiti, ne aduc bucurie si sentimentul placut al misiunii indeplinite.
Atunci cand mirii nostri sunt fericiti, toate stradaniile noastre sunt rasplatite inzecit.

Ce spun mirii Ideo?

 

 

“La inceputul lunii octombrie am avut petrecerea de nunta la Restaurantul Ideo. Am fost foarte multumiti de toate serviciile, de la meniu si decor pana la echipa restaurantului, care a fost foarte amabila si atenta. Si invitatii nostri au fost incantati de modul in care s-a petrecut totul. Este un loc ideal pentru astfel de evenimente, de aceea il recomandam cu placere si incredere.”
Anca si Andrei, octombrie 2015

“Tot respectul si admiratia noastra! Am pornit cu dreptul in viata de familie si dumneavoastra aveti o parte din <vina>. Echipa de profesionisti, organizare perfecta, locatie superba, toate astea ne-au adus noua o noapte magica. Ne felicitam pentru alegerea facuta si va multumim din suflet pentru absolut tot!!”
Gabriela si Adrian, septembrie 2015

“Nu am crezut ca organizarea nuntii ne va produce atatea emotii si ca fiecare detaliu ni se va parea de o importanta covarsitoare. Asa ca serviciile impecabile oferite de echipa restaurantului Ideo au fost mana de ajutor de care aveam nevoie si sansa noastra de a ne putea relaxa, bucurandu-ne de ocazie in sine, de petrecere si de tot ce am pregătit pentru musafiri. Am primit felicitari pentru mancare, pentru locatie si pentru organizare, astfel ca ii felicitam la randul nostru pe cei care au facut toate acestea posibile. Am avut o nunta perfecta la Ideo si speram sa revenim aici cu multe alte si fericite ocazii.”
Eugenia si Stefan, mai 2015

“Toata sala are o nota unica de eleganta, este incapatoare si calda. Ornata pentru noi, arata cu adevarat minunat. Evident, scaunele ne-au placut in mod deosebit, ele sunt un punct de atractie in sine. Iar lucrul cel mai important este ca am avut nunta pe care ne-o doream si intreaga zi ramane pentru noi o amintire pretioasa.”
Simona si Razvan, septembrie 2013