Evenimente de companie

Tot ce iti doresti

Evenimente de companie

Create pentru a creste reputatia companiei tale, pentru a intari relatiile cu clientii sau a motiva angajatii, evenimentele de companie sunt repere importante in agenda ta de actiuni.

Indiferent daca planifici un simpozion, o conferinta sau o prezentare de produs, ori daca pregatesti seminarii, traininguri sau sedinte pentru echipa ta, in cladirea Ideo dispui de toate resursele necesare pentru un eveniment reusit si de tinuta:

  • sali de training cu o capacitate de 10-35 persoane;
  • 3 sali de conferinta in care se pot organiza evenimente cu 40 pana la 150 de persoane;
  • spatii de welcome, de coffee break, garderobe si dependinte.

 

 

evenimente-2

evenimente-2

Iar atunci cand doresti sa marchezi momentele speciale din istoria companiei tale, organizand petreceri de firma, dineuri elegante sau alte evenimente de tip banqueting, superba sala White a Restaurantului Ideo, cu o capacitate de pana la 200 de persoane, ofera ambianta calda si discreta de care ai nevoie.

Pentru oricare dintre ocaziile de mai sus, echipa inimoasa si competenta a Restaurantului Ideo iti sta mereu la dispozitie si asigura, la cel mai inalt nivel, toate serviciile de masa de care ai nevoie.

Cu pricepere si multa experienta, cu imaginatie si creativitate, echipa Restaurantului Ideo e nerabdatoare sa completeze planurile tale de eveniment cu idei inspirate si sa creeze pentru tine meniuri personalizate, surprize delicioase si delicii neasteptate.

Programeaza un Eveniment

Programeaza un Eveniment

Nume, prenume

Adresa de email

Nr. telefon

Tip Eveniment: de companieprivat

ce fel:

Nume companie (optional):

Data evenimentului

Numar persoane

Ziua si ora propuse pentru intalnire

×