Despre Noi

Restaurant

Despre Noi

 

Credem cu tarie in faptul ca o mancare buna iti face viata mai frumoasa.

Evident, rolul sau nu e doar sa iti potoleasca foamea, ci sa iti bucure ochiul si gustul deopotriva, sa iti aduca sanatate, sa te incante cu adevarat. De aceea, suntem atenti la calitatea ingredientelor, ne jucam cu aromele si mirodeniile, cream cu placere designul culinar si punem un strop de magie delicioasa in fiecare preparat.

Apoi, iti oferim toate acestea cu drag si cu pricepere.

Pe scurt, am inventat conceptul savoare – sanatate – surpriza pentru a reuni in numai trei cuvinte convingerile si promisiunile noastre:

 

Creativi

Pasiunea

Pasiunea pentru arta culinara ne face sa fim creativi si inventivi; traversam meridianele gastronomice ale lumii, luam din fiecare ce are mai bun, iar la final reinterpretam totul in mod original, pentru a oferi o mancare gustoasa si plina de savoare si a �������������semna” cu mandrie fiecare preparat.

despre-noi-savoarea

 

despre-noi-preocuparea

Atenti

Preocuparea

Preocuparea permanenta pentru sanatate ne face sa fim atenti si responsabili; alegem ingredientele cele mai bune si mai proaspete, avem incredere in puterea alimentelor naturale, invatam mereu cum sa aducem prin retetele noastre beneficii noi pentru organism.

 

Priceputi

Bucuria

Bucuria de a aduce multumire ne face sa fim priceputi si saritori; avem o solutie buna pentru orice problema, un meniu perfect pentru fiecare ocazie, o surpriza placuta pentru fiecare client in parte.

despre-noi-atentie

 

 

Ne dorim ca Restaurantul IDEO sa faca parte cu adevarat din viata ta; de aceea, am construit cu atentie cele trei componente ale activitatii noastre, in directiile cele mai importante pentru tine:

  • Masa de pranz oferita in sistem self-service, cu meniu bogat, savuros si la preturi mici
  • Organizare de nunti si evenimente speciale
  • Servicii de catering la birou sau acasa, adica mancarea perfecta oferita atunci cand ai nevoie, acolo unde ai nevoie.